Els Mossos d'Esquadra de la Comissaria de Roses van interceptar diumenge dues persones que transportaven 1.425 peces de roba falsificada amb destí el mercat setmanal de Roses. Dues persones han estat denunciades. És el segon operatiu en un mes després que al juliol s'interceptés un carregament amb destí al mercat de Sant Pere Pescador.

El nou operatiu arrencaria també des de Sant Pere Pescador, segons Mossos, per prevenir possibles delictes contra la propietat industrial a la població. Diverses marques havien presentat queixes per la presència de productes falsificats, en aquesta ocasió al mercat setmana dels diumenges a Roses, i es va iniciar un dispositiu especial.

El diumenge els Mossos van muntar un operatiu a la C-260 i a la Gi-610 al terme de Roses. Van aturar els vehicles sospistosos i amb l'ajuda de dos pèrits de marques, els agents van controlar les furgonetes que accedien al mercat. Després de les comprovacions van detectar que es tractava de material falsificat. En total es van comissar les 1.425 peces de roba falsificada i es va denunciar penalment dues persones.

Els denunciats hauran de comparèixer al jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres quan se'ls requereixi.

En el decomís a Sant Pere el mes passat se'n van comissar 644, des de polos a samarretes o banyadors.

Un altre dels punts on es treballa contra la venda de material falsificat és el top manta, tot i que allà es tracta de venda il·legal i, a més, amb material falsificat.