«El Rebost del Pescador», un espai dins de la Confraria del Port de la Selva que va néixer fa un any amb la voluntat de promocionar els productes del poble, ja ha servit un miler de menús i el mateix nombre de «mini degustacions».

Els pocs pescadors que resisteixen en aquesta petita localitat volen sobreviure diversificant l'oferta de la pesca amb altres activitats per potenciar tant el sector pesquer com el municipi. D'agost a desembre del 2015 es van servir 470 menús i, en el que va d'any, 521, sense tenir en compte les petites degustacions estil «tapa» que es poden prendre a tota hora, sorgides arran de les peticions dels usuaris, que demanaven poder provar els productes sense haver de fer un menú degustació.

El president de la Confraria, Manel Perelló, diu que la iniciativa ha tingut molt bona acollida, que estan «molt satisfets» del resultat i que, fins i tot, «altres confraries catalanes s'han interessat per reproduir-la en els seus ports».

El local, d'uns 60 m2,restaurat i que deixa a la vista dos arcs que havien quedat amagats fins al moment, no es pot engrandir, però el següent projecte de la confraria és ampliar la zona on s'elabora el producte, pràcticament tot en cru.