Agafava una pedra, la llençava contra el vidre del cotxe que hi veia un botí més llaminer i s'enduia tot el que hi trobava a l'interior. Així és com actuava un lladre que els Mossos d'Esquadra han detingut i que és almenys el suposat responsable de dos robatoris a l'interior de vehicle a la platja de Garbet de Colera.

Gràcies a la col·laboració de testimonis el van poder identificar i posteriorment detenir al seu domicili de Llançà. Els agents de la comissaria de Figueres per ara li imputen dos robatoris a l'interior de vehicle però no descarten que pugui estar al darrere d'altres fets que s'han produït darrerament a les poblacions de Llançà i Port de la Selva. Ja que les últimes setmanes han rebut algunes denúncies pel mateix fet i on els lladres han utilitzat el seu mateix modus operandi: llançar una pedra contra la finestra del vehicle i agafar tot el que hi ha a dins, tot això en ple dia. El detingut és un veí de Llançà, de nacionalitat espanyola i 36 anys. L'home ja té antecedents policials.

La clau per poder detenir-lo és un testimoni que el va veure que fugia cames ajudeu-me després dels fets. Això va succeir el 19 d'agost quan d'una pedrada va robar dins d'un vehicle que estava aparcat a la zona de la platja de Garbet. D'aquest cotxe se'n va emportar la ràdio i diversos CD.

L'endemà també hauria actuat ja que els Mossos li van poder imputar un robatori a dins d'un altre cotxe, en aquest cas de turistes francesos. D'una pedrada va rebentar la finestra del cotxe i se'n va emportar en aquest cas aparells DVD, auriculars, diverses memòries USB, pel·lícules, entre d'altres.

Els agents després de l'ajut dels testimonis i d'investigar els casos van saber qui podria estar-hi al darrere. Dimecres d'aquesta setmana van anar fins al seu domicili i van detenir el veí de Llançà.

Ara com ara està acusat de dos robatoris amb força a l'interior de vehicle. Però com que hi ha més denúncies amb el seu modus operandi, no es descarta més imputacions. A dins de casa seva hi van trobar un GPS suposadament sostret.