Un incendi ha posat al descobert una plantació de marihuana en un habitatge de Figueres.

Aquesta matinada, els Mossos de la comissaria de Figueres han anat a ajudar en les tasques d'emergències i en un dels domicilis desallotjats a causa de la forta olor que desprenia la droga han descobert fins a 160 plantes d'aquesta droga. De moment no hi ha imputats pels fets.

L'incendi s'ha declarat pels volts de les tres de la matinada a l'alçada del número 65 del carrer de Sant Pau de Figueres. S'ha encès la zona de l'entrada de la planta baixa i ha cremat el quadre elèctric.

A causa de les flames s'ha generat molt de fum i això ha fet desallotjar els veïns, alguns d'ells ja ho havien fet quan hi han arribat els serveis d'emergències.

Fins al lloc s'hi han desplaçat quatre dotacions dels Bombers, patrulles dels Mossos de Figueres, Guàrdia Urbana i el SEM.

A causa de la forta presència de fum i de l'alta temperatura les portes dels habitatgesA causa de la han quedat molt afectats. I fins i tot en un que es van deixar les portes obertes situat al segon pis, segons font dels Bombers, el guix s'ha desprès.

Aquest matí s'ha desplaçat al lloc l'arquitecte municipal de l'Ajuntament de Figueres. El qual finalment ha determinat que l'incendi no ha causat afectacions estructurals. Si bé, caldrà retirar algun element que perilla que caigui.

A causa de l'incendi en la zona del quadre elèctric i dels comptadors, per ara els veïns no poden tornar a casa seva. Ja que els subministraments han quedat afectats i estan tallats.