Nova detenció per tràfic de drogues a la Jonquera per part de la Policia Nacional. Si dimecres passat van arrestar un home per portar 53 grams d'heroïna, en aquesta ocasió els agents han enxampat un camell -en aquest cas, reincident- que també traginava el mateix tipus de droga. Van localitzar-li fins a onze paperines preparades ja per vendre.

L'arrestat d'aquest dissabte, però, no els ho va posar fàcil ja que, pels volts de tres quarts de set del matí, quan agents de fronteres de la Policia Nacional de la Jonquera estaven fent un control a la Nacional II en sentit Figueres, tot d'una van veure com un turisme, un Renault Clio amb plaques franceses, en veure'ls començava a reduir de velocitat i, per evitar que l'enxampessin, va agafar un camí de sorra a tocar de la via. Els agents el van perseguir i el van interceptar. El conductor era d'origen francès, amb DNI espanyol, té 43 anys i en aquell moment anava indocumentat. Els policies van escorcollar el vehicle i el delinqüent, el qual, amagades als pantalons, portava fins a 11 paperines amb una substància que va donar positiu en heroïna. També li van trobar fins a 240 en bitllets.

L'home va quedar detingut per ser el presumpte autor d'un delicte de tràfic de drogues. El detingut és un delinqüent reincident.