Una paracaigudista de 19 anys va resultar ahir ferida greu amb diverses fractures després de patir una caiguda a l'aeròdrom d'Empuriabrava, a Castelló d'Empúries. Segons van informar els Bombers de la Generalitat a l'ACN, van rebre l'avís cap a un quart i mig d'una del migdia. Segons sembla, la noia, que és una paracaigudista experimentada, va patir l'accident després de fer una maniobra d'aproximació abans de l'aterratge.

La dona, veïna de Ripoll, va haver de ser traslladada en un helicòpter del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital Josep Trueta de Girona amb diverses fractures. Al lloc, també hi van treballar dues dotacions dels Bombers.

El passat mes d'abril, un altre paracaigudista va resultar ferit de gravetat quan aterrava i va quedar enganxat amb la lona en una cornisa d'un edifici de Port Empordà, a l'avinguda Joan Carles I.

L'home de 42 anys, procedent de Kuwait, anava amb el seu germà en el moment de l'accident. Segons sembla, també era un paracaigudista molt experimentat que va cada any a praticar l'esport a Empuriabrava amb un grup del mateix país.