Els Mossos d'Esquadra han aconseguit detenir en una àrea de servei de l'AP-7 tres homes que feia uns minuts havien robat a l'interior d'una autocaravana que estava estacionada en una altra àrea de servei de l'Alt Empordà, informen avui els Mossos.

Els fets van passar cap a les 05.15 hores del passat 8 de setembre, a l'àrea de servei de Garrigàs (Alt Empordà), on una patrulla de mossos que estava fent vigilància per prevenir robatoris va ser requerida per un home que afirmava que feia escassos minuts li acabaven de robar dins de la seva autocaravana.

Finalment, el vehicle fugitiu va sortir per la sortida de Maçanet de la Selva i es va dirigir al peatge veloçment, malgrat això els mossos van aconseguir barrar el pas als fugitius.

Els agents van identificar i van detenir els tres homes que viatjaven dins del vehicle, de 19, 43 i 44 anys, de nacionalitat bosniana i italiana i veïns de Barcelona, com a presumptes autors d'un delicte de robatori amb força.

Durant el registre posterior del vehicle van trobar alguns objectes que acabaven de sostreure de l'autocaravana, com una cartera, una bandolera i diversos aparells electrònics.

Els detinguts, amb antecedents, van passar el mateix dia 8 de setembre a disposició del Jutjat d'Instrucció de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que va decretar la seva llibertat.