Els Mossos d'Esquadra han detingut tres homes de 19, 43 i 44 anys com a presumptes autors d'un robatori amb força. Els fets van passar a quarts de sis de la matinada del 8 de setembre a l'àrea de servei de l'AP-7 a Garrigàs (Alt Empordà). Una patrulla que estava fent vigilància per prevenció de robatoris a la zona va ser alertada per un home que assegurava que li havien entrat a robar a l'interior de l'autocaravana. Gràcies a la descripció del vehicle, els agents van poder localitzar-lo a l'àrea de servei del Gironès amb els tres ocupants a dins.

En veure la policia, els lladres van fugir ràpidament i es van tornar a incorporar a l'autopista a gran velocitat i sense fer cas a les indicacions dels agents perquè aturessin el vehicle. Finalment, els mossos van barrar el pas als fugitius al peatge de la sortida de Maçanet de la Selva i van aconseguir detenir-los. En l'escorcoll, hi van trobar alguns dels objectes que acabaven de sostreure de l'autocaravana: una cartera, una bandolera i aparells electrònics.

Els detinguts són tres homes de 19, 43 i 44 anys, nacionalitat bosniana i italiana i veïns de Barcelona, acusats d'un delicte de robatori amb força.

Tots tres tenien antecedents i van passar el mateix 8 de setembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners, que en va ordenar la llibertat.