Els propietaris d'un hotel i també veïns de la zona es queixen que durant els mesos d'estiu a l'entorn de la discoteca Passarel·la a Empuriabrava s'apleguen centenars de joves i cotxes, que estacionen en una esplanada just al davant de l'establiment. Diuen que cada nit hi ha botellón, cotxes a gran velocitat i també música, que molts posen a partir de les quatre de la matinada quan comencen a sortir del local. L'alcalde, Salvi Güell, diu que s'hi pot estacionar i que fan pressió policial però que tenen recursos limitats. En tot cas, assegura que treballaran per trobar una solució de cara a l'estiu vinent.

La propietària de l'hotel Castell Blanc, Irina Oltra, diu que fins ara als matins ja sentien els sorolls dels avions de l'aeròdrom però que ara les nits és impossible dormir. No només per als seus clients sinó també per a la seva família -que hi resideix- i altres veïns de la zona. Al seu entendre, quan es va decidir posar la històrica discoteca -abans ubicada al Passeig Marítim- en aquesta zona a tocar de la C-260 no es va dotar de suficient aparcament per els milers de persones que hi acudeixen. Per això, diu, estacionen a la zona verda davant del seu establiment i allà hi beuen i en moltes ocasions hi escolten música fins a altes hores de la matinada. Diu que s'han reunit en diverses ocasions amb la policia i l'Ajuntament i que volen solucions. No només per no perdre clients sinó també perquè es faci un aparcament «adequat» i es controli «els centenars de joves que beuen lliurement en ple carrer».

Güell afirma que són conscients de la problemàtica però que a la zona s'hi pot estacionar, que la discoteca compleix tots els permisos i que hi ha reforçat la presència policia però diu que no poden tenir una patrulla sempre allà. «Estudiarem trobar-hi una solució de cara a l'any que ve», afegeix.