L'Ajuntament de l'Escala està acabant les obres de reforma de la primera fase del front marítim, a la Platja, on van quedar pendents d'acabar els lavabos i l'espai de contenidors soterrats. En breu estaran enllestits i ja es preveu per al mes vinent l'inici de la segona fase, des de la Punta fins al Port d'en Perris. El ple municipal va tramitar ahir l'aprovació definitiva.

El govern municipal està disposat a continuar el calendari marcat per millorar la imatge del front marítim del centre històric malgrat algunes veus crítiques. La segona fase d'obres començarà, segons les informacions municipals, el mes vinent i amb un pressupost de 980.000 euros suposarà la millora del tram següent a l'executat. Mentrestant aquest mes s'han reprès els treballs que falten per acabar la primera fase, que es va allargar més del previst.

Les obres es concentren a la zona de la Riba on s'està acabant d'adequar un petit magatzem i l'espai dels contenidors soterrats i uns lavabos. Els treballs es van aturar el mes de juliol per reprendre's després de la temporada turística.

Les obres que ara començaran suposaran la creació d'un gran espai d'oci a la Punta i la millora del passeig i l'espai de l'entorn del Port d'en Perris.