Ports inicia millores a tres molls pesquers del Port de la Selva

L'actuació, que els reforçarà i els dotarà de noves xarxes de serveis, obligarà a traslladar les barques

06.10.2016 | 07:19
Una vista aèria de la zona on la Generalitat ha començat a actuar.

Ports de la Generalitat va començar ahir les obres de reforç del moll d'en Balleu, el moll Tester i el moll de la Timba del Port de la Selva. L'objectiu és dotar-los de més capacitat de càrrega i millorar les condicions d'amarratge i servei a les embarcacions pesqueres. El projecte està inclòs al pla d'Inversions 2014-2017 i té un cost de 245.000 euros amb un termini d'execució de quatre mesos.

Els tres molls formen una gran esplanada en la qual hi conviuen la llotja de peix, la zona d'estesa de les xarxes de pesca, una bossa d'aparcament i vials de trànsit que connecten el port amb la vila. Mentre durin les obres, les embarcacions pesqueres es traslladaran temporalment al moll Gros perquè puguin continuar desenvolupant la seva activitat.

Els molls d'en Balleu, Tester i la Timba són infraestructures on s'amarren les embarcacions d'arrossegament, palangre i tresmall que conformen la flota pesquera d'aquest port. Les obres de reforma que s'estan realitzant permetran millorar l'operativa del sector pesquer. També es dotaran d'una nova canalització per als serveis d'aigua potable. A més, la superfície dels molls s'adequarà i es reposarà part del paviment.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema