Sis detinguts per tràfic de drogues en només vuit dies a la Jonquera. Aquest és el balanç que fa la Guàrdia Civil de la tasca dels agents destinats en aquest punt fronterer des del 2 al 10 d'octubre.

En totes les actuacions, els policies han comissat un total de 23,8 quilos de marihuana i 13,6 d'haixix.

En diversos controls que havien establert van arrestar un ciutadà espanyol i cinc d'estrangers. Tots ells com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

El dia 2 d'octubre van arrestar, segons informen, un ciutadà francès que transportava tres quilos de marihuana. El van enxampar quan es disposava a sortir d'Espanya cap a França amb el seu vehicle.

Al cap de quatre dies, van arrestar un ciutadà espanyol i un altre de brasiler. Els van comissar fins a 1,2 quilos d'haixix.

L'endemà, 7 d'octubre, van comissar 19,5 quilos de mairihuana i 11,5 d'haixix a un ciutadà alemany també quan volia anar cap a França.

I finalment, el dia 10 van enxampar dos homes més que volien sortir d'Espanya amb drogues. Van arrestar un ciutadà italià i un d'alemany. Ambdós volien anar cap al nord d'Europa amb un quilo d'haixix i 1,3 de marihuana.

De totes les actuacions, els agents de la Guàrdia Civil van instruir les diligències corresponents que van ser entregades al jutjat de guàrdia de Figueres, juntament amb els detinguts i tota la droga comissada.