Figueres reubicarà a partir del 27 d'octubre el mercat de la roba dels dijous per les obres de la nova rotona de la plaça del Sol, que començaran el proper dimecres 26. A partir d'aleshores, les parades se situaran al llarg del Passeig Nou, pujarà per la Ronda del Parc i fins al carrer Doctor Pasteur. Des d'allà continuarà per la Riera Galligants fins poc abans del carrer Ricardell. L'inici dels treballs per aquesta obra es produiran just uns dins després que es comencin els de la també reivindicada rotonda de la N-260 a Vilafant, que es faran a partir d'aquest dilluns.

El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, afirma estar satisfet pel procés de reordenació i reubicació de l'espai que, diu, s'ha fet amb el consens dels implicats. En aquest sentit, assegura que es tracta d'un emplaçament idoni per la seva proximitat amb el centre i també per les "sinergies" que creu que es poden crear amb els visitants que rebi Figueres.

Reunió amb els veïns

Els treballs començaran d'aquí a dues setmanes i, per això, el Govern ha convocat una reunió amb veïns i comerciants el proper dimecres 19 d'octubre. A la trobada, hi assistiran tècnics i Guàrdia Urbana i s'abordaran els canvis de mobilitat que hi haurà a la zona amb les obres, que duraran diversos mesos.