L'Associació AECC-Catalunya contra el Càncer de Figueres organitza aquest dijous una col·lecta solidària a diferents punts de la ciutat entre els quals hi haurà la Rambla, la plaça de l'Ajuntament, la Catalunya, Mossèn Cinto Verdaguer amb Pujada del Castell, la plaça del Sol o Notari Salvador Dalço-Eduard Rodeja.

Des de la Junta Local de l'entitat recorden que gràcies a la seva activitat, durant l'any 2015 al departament de Psicologia de l'Hospital de Figueres es van atendre 25 casos i es van portar a terme un total de 67 visites, de les quals 21 van ser de pacients i quatre més de familiars. A més, el departament de voluntariat va donar suport a 70 malalts del centre i 13 casos més del Sociosanitari Bernat Jaume, realitzant un total de 626 i 327 visites, respectivament.

A través del departament d'assistència social s'ha ajudat també a «pal·liar» l'impacte físic de la malaltia a una pacient de l'Escala i, en l'àmbit de la prevenció, s'han fet xerrades a diverses escoles i centres educatius.

Per poder continuar amb les seves activitats animen a la participació a les taules que s'instal·laran a la ciutat.