Un home de 71 anys va resultar intoxicat pel fum en l'incendi d'un pis a Figueres. El foc es va declarar quan faltaven pocs minuts per a la una de la matinada en un habitatge de la segona planta. A causa de la forta virulència de les flames va quedar afectada tota una habitació i la façana exterior del bloc de quatre plantes, ubicat al número 15 de la Calçada dels Monjos.

Quan els Bombers hi van arribar es van trobar que l'incendi ja estava del tot desenvolupat i fins i tot les flames sortien per la finestra. Això va provocar que les flames també afectessin la façana exterior i la finestra del tercer pis.

L'home, que va resultar ferit de poca gravetat per inhalació de fum, ja es trobava fora de l'immoble. El SEM el va evacuar ferit de poca gravetat a l'hospital comarcal de Figueres.

Els efectius d'extinció d'incendis, però, van haver d'utilitzar l'autoescala per baixar una persona amb la cistella. La resta de veïns del bloc es van quedar confinats a dins de casa seva.

Els Bombers van poder donar per extingit l'incendi pels volts d'un quart de dues de la matinada. El foc va provocar sobretot danys materials en l'immoble i molt de fum.