Els Mossos d'Esquadra van detenir ahir lladres violents de Siurana d'Empordà que dijous van estabornir una treballadora amb una pistola, que ha resultat ser simulada, i li van robar el seu cotxe. Els detinguts són tres joves francesos, d'origen magrebí.

La detenció la van fer agents de la zona de Tarragona després que els tres individus haguessin perpetrat un atracament ahir al matí en un supermercat de Vilafranca del Penedès.

Els homes anaven amb el vehicle robat, no havien ni canviat les plaques de matrícula, i un vehicle camuflat dels Mossos que treballava a l'autopista AP-7 els va interceptar. Després d'una persecució per la via ràpida, els van aturar al peatge de Salou.

Els tres nois que ahir van ser detinguts després de l'atracament són els que van assaltar una dona el dijous. La dona es disposava a anar a treballar a una empresa de làctics i formatges que es troba a?Siurana d'Empordà. Quan circulava per la carretera que hi porta, a l'altura del pont del tren va veure els tres nois que caminaven amb motxilles. Van fer-li indicacions perquè s'aturés. Els joves van fer veure que necessitaven adreçar-se a l'estació de tren. La dona va baixar del cotxe amb la intenció d'indicar-los el camí. Va ser llavors quan un d'ells va treure l'arma simulada i li va donar un fort cop al cap.

Van fugir emportant-se el vehicle, un Nissan Primera blanc. La dona va ser atesa en un centre hospitalari per comprovar que no li haguessin causat lesions, tot i que es trobava bé. Va ser atesa inicialment per uns ciclistes.

Els Mossos van muntar un dispositiu policial per intentar aturar-los. Els nois ni tan sols es van desfer del cotxe amb el que ahir van atracar el supermercat.