El PP de Figueres s'ofereix per fer de mediador amb l'Estat per tal que cedeixin a l'Ajuntament un solar per adequar-lo com a aparcament. El terreny està situat darrere l'estació d'autobusos i des de fa anys està tancat. S'hi preveia construir un edifici de la Tresoreria de la Seguretat Social però l'obra no s'ha acabat mai de portar a terme.

La regidora del PP a Figueres, Maria Àngels Olmedo, ha destacat que l'actuació «seria una bona solució a la pèrdua d'aparcament que hi haurà com a conseqüència de les obres que tenen lloc darrere l'estació d'autobusos per tal d'obrir el carrer Joan Arderius». En aquest punt hi ha un solar privat que des de fa anys s'ha utilitzat per als conductors per estacionar-hi. Amb les obres ha quedat inutilitzat. Per a Olmedo, l'obra que s'hi porta a terme és «una actuació molt necessària que respon a una vella reivindicació i que millorarà el barri, però té l'inconvenient que es perdran moltes places d'aparcament en una zona residencial molt atapeïda». Per això, des del PP, han mantingut una trobada amb la directora de Tresoreria a la Subdelegació del Govern per tantejar la cessió del solar. Olmedo diu que «ens han assegurat que estarien disposats a fer una cessió a l'Ajuntament per als propers anys fins que el Ministeri es decidís a construir l'equipament que està previst allà i que de moment no té data d'inici». Olmedo creu que «seria una molt bona solució per al barri i que evitaria les conseqüències no desitjades de la remodelació que s'està efectuant».

En el proper ple que se celebrarà dijous «transmetrem la nostra bona disposició perquè aquesta proposta d'acord es faci realitat, ja que caldria una negociació prèvia que acabés amb la signatura d'un conveni per les dues parts».