El jutge va decretar ahir l'ingrés a presó per als tres detinguts que dijous van atracar i deixar estabornida a cop de pistola una dona a Siurana d'Empordà, i l'endemà van atracar un supermercat a Vilafranca del Penedès. Els acusats són tres joves de 18, 20 i 21 anys, de nacionalitat francesa i veïnatge de Toulouse, i estan acusats de dos robatoris amb violència i intimidació.

Els Mossos d'Esquadra els van arrestar divendres a Vila-seca després d'organitzar un ampli dispositiu policial. Va ser un vehicle dels Mossos no logotipat el que va localitzar el cotxe on viatjaven els sospitosos. Els agents els van seguir i els van interceptar mentre circulaven per l'autopista.

Els tres lladres caminaven per la Giv-6219 a Siurana dijous al matí quan van fer senyals a una dona perquè s'aturés. Era una treballadora d'una empresa de làctics i formatges de Siurana. Van fer veure que necessitaven arribar fins a l'estació. Ella va baixar del cotxe per indicar-los el camí i un dels tres individus va donar-li un cop al cap amb una pistola. Van agafar el cotxe i van fugir. L'endemà al matí van atracar el supermercat de Vilafranca del Penedès i més tard van ser detinguts.