La companyia Agitart ha organitzat per a aquest mes a Figueres, Nordansa, activitats relacionades amb la dansa els dissabtes per tal de dinamitzar la comunitat de dansa a la ciutat i rodalia.

Nordansa comprèn set activitats adreçades a públics diferents i a diferents espais de la ciutat. Començarà dissabte amb l'espectacle interactiu familiar per a nens de 2 a 4 anys Little Night de la Cia Imaginart al Teatre Muincipal el Jardí. La setmana següent, Toni Jodar aproparà a la història de la Dansa Moderna i Contemporània, una conferència ballada acompanyada amb cava a la Societat coral Erato a les sis de la tarda.

La temporada culminarà amb Degust: Tastets de dansa, una ruta de dansa on tres companyies professionals presenten tres peces curtes en tres bars icònics de Figueres. Començant al bar Lizard a dos quarts de deu del vespre amb la companyia hip-hop Cia GetBak es presentarà Aphorzimex/Onse Self War. Tot seguit Amaia Alizaran oferirà la peça Raw a El Pati. La darrera serà un bolero de la companyia Jesús Rubio Gama al bar La Cate, on també hi haurà una sessió de soul, funk, pop i house&more amb DJ. En col·laboració amb l'associació Som Dansa de Figueres hi haurà quatre masterclasses gratuïtes.