Portaven fins a a 8.600 euros amagats a la roba interior perquè no els enxampés la policia però els va sortir malament. Els nervis els van trair i intentar fugir d'un control policial els va sortir ben car.

Això és el que els va ocórrer a la Jonquera a una parella de traficants de droga quan tornaven de França el 16 d'octubre. Es van trobar que la Policia Nacional havia muntat un control preventiu de seguretat contra la delinqüència itinerant a l'autopista AP-7 en sentit Girona. En aquell moment, els agents van observar un vehicle fent una maniobra per evitar-los.

Davant dels fets, els agents el van fer aturar i van començar a escorcollar el vehicle. La sorpresa d'entrada va ser que els van trobar al maleter, en el buit de la roda de recanvi, una bossa de plàstic transparent amb tancament hermètic que contenia 12 paquets, vuit pastilles i una en glans d'una substància que va resultar ser haixix. En total portaven 3,2 quilos d'aquesta droga.

En l'escorcoll dels joves va ser quan els policies de la Unitat d'Estrangeria i Documentació de la Jonquera van fer una gran descoberta i ben curiosa per la forma com s'amagaven els diners. En palpar el conductor, li van comissar un embolcall de plàstic que contenia 760 euros i que duia a la butxaca dreta dels pantalons. Però el botí més gros el duia entre els calçotets: hi tenia amagats 4.000 euros. La noia també amagava un bon feix de bitllets i pensant que no seria descoberta, se'ls havia repartit als sostenidors. Duia 4.630 euros en dos paquets embolicats en plàstic transparent, un a cada pit.

Presó per al conductor

Tant el conductor com el seu acompanyant van ser detinguts per presumptes delictes contra la salut pública i posats a disposició del jutge, que va decretar l'ingrés a la presó provisional de l'home, un veí de Barcelona de 39 anys. I llibertat amb càrrecs per a la dona, que té 21 anys i és veïna de Girona.