L'Ajuntament de Roses ha començat l'enderroc de dues cases al carrer Trinitat, al centre històric, per tal de permetre millorar la connexió entre els carrers Trinitat i Tarragona on actualment per als vianants hi ha una escala llarga i estreta. Les cases es van comprar fa uns anys i estaven en estat ruïnós.

Les finques són als números 27 i 29 del carrer Trinitat i amb façana per la part posterior amb el carrer Tarragona. Són dues construccions de planta baixa i planta pis, però actualment inhabilitables. Una escala estreta i de gran pendent era la via d'enllaç per a vianants entre els dos carrers. L'Ajuntament remarca que amb la intervenció s'aconsegueix «oxigenar tot l'espai, millorar la connexió amb el carrer Figueres i reduir la densitat al nucli antic de la vila»

Les obres consisteixen en l'enretirada de les línies de serveis grapades a les façanes, l'enderroc de les dues cases, la construcció dels envans pluvials de la mitgera de l'habitatge del costat i l'adequació de l'espai resultant a l'espera d'una futura ordenació.

L'Ajuntament va comprar les dues cases entre els anys 2012 i el 2015.