Portava droga oculta a dins del cotxe i el que el va delatar és que els agents de la Guàrdia Civil de la Jonquera van comprovar de seguida que el vehicle tenia la moqueta modificada i això els va fer sospitar. Després de fer un escorcoll minuciós van trobar que sota els seients del darrere en un buit de la xapa hi havia diversos paquets amb una substància marró i envasada al buit. En realitzar la prova del narcotest, aquest va donar positiu en haixix.

Quan els policies van extreure tots els paquets del buit i els van pesar, van donar un total de 20,5 quilos d'aquesta droga. Davant dels fets, els agents van arrestar l'únic ocupant del vehicle per un suposat delicte contra la salut pública. El conductor era un ciutadà lituà, A.B, de 41 anys. La detenció va anar a càrrec de la Secció Fiscal de la Guàrdia Civil de la Jonquera i la van portar a terme el migdia d'aquest diumenge passat.

Marihuana en una bossa

Agents de la mateixa unitat, van comissar dos dies abans -el 28 d'octubre- 480 grams de marihuana i van detenir un jove de nacionalitat andorrana.

Els fets es van produir quan els guàrdies civils feien tasques de servei fiscal. Van fer aturar un vehicle que anava cap a França i van inspeccionar el cotxe amb matrícula andorrana, que estava ocupat per un sol home. En revisar l'equipatge, els agents van observar que dins d'una bossa d'esport hi havia una bossa envasada al buit. I que a dins hi havia una substància vegetal que va donar positiu en marihuana. En total hi havia 480 grams.

Per tot això, els agents van detenir un jove de 22 anys, J.F.T., de nacionalitat andorrana. La Guàrdia Civil de les dues intervencions va instruir les diligències corresponents, que van ser entregades al Jutjat de Guàrdia de Figueres.