Un home i una dona van ser assaltats dimarts per tres persones quan caminaven pel carrer a Figueres. Van ser colpejats violentament per tal de robar-los els telèfons mòbils. Tots dos van necessitar atenció hospitalària per les lesions. Els tres assaltants van ser detinguts pels Mossos d'Esquadra a la zona de l'estació ?l'endemà. Tenien entre 24 i 43 anys i nacionalitat romanesa i búlgara.

Els fets van passar la nit de l'1 al 2 de novembre al carrer Sant Pau de Figueres, situat al centre de la ciutat. Un home i una dona que anaven caminant van ser abordats de sobte, segons han informat els Mossos, pels tres lladres. Eren dos homes, de 43 i 24 anys, de nacionalitat romanesa, i una dona de 26 anys i nacionalitat búlgara. De cap d'ells consta un domicili conegut. Les tres persones van abordar als dos vianants a qui després de colpejar violentament només els haurien robat els telèfons mòbils.

La parella que va denunciar els fets va haver de ser atesa a l'Hospital Comarcal de Figueres de les lesions sofertes.

Els Mossos van alertar les patrulles dels fets i es va muntar un dispositiu de recerca amb les descripcions facilitades per les víctimes. Segons van informar l'endemà al matí van localitzar les tres persones a la zona de l'estació de tren de Figueres.

Localitzen un telèfon robat

Els agents els van identificar. En l'escorcoll que se'ls va practicar els van localitzar a la butxaca d'un d'ells un dels telèfons mòbils que havien sostret a la parella.

Les tres persones van ser detingudes com a presumptes autores d'un delicte de robatori amb violència i intimidació. Els detinguts, dels quals un té d'ells té antecedents, van passar aquest ?dijous, 3 de novembre, a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual els va deixar en llibertat amb càrrecs.