El Museu de l'Empordà es blinda amb sistemes de gravació i 30 càmeres

La tecnologia actual havia quedat obsoleta i s'ha actualitzat per tal de dotar-lo dels equipaments necessaris per protegir el patrimoni

11.11.2016 | 07:19
Alfons Martínez (en primer terme) i Pere Casellas observant les pantalles de les càmeres de seguretat

El Museu de l'Empordà de Figueres s'ha blindat amb la renovació de tot el sistema de seguretat, que compta des d'ara amb la tecnologia més moderna. Disposa de sistemes de gravació diürns i nocturns, a banda d'una trentena de càmeres de vigilància.

Les instal·lacions del museu havien quedat obsoletes, ha informat l'Ajuntament, i s'ha volgut millorar i modernitzar. Concretament, la nova instal·lació compta amb sistemes de gravació diürna, nocturna i amb sensors infrarojos de moviment. La seva capacitat d'enregistrament permet fer gravacions durant setmanes i disposa de més d'una trentena de càmeres d'alta definició que poden moure's a 180 graus sense deixar punts foscos.

Segons el regidor de Cultura, Alfons Martínez, «aquesta millora de seguretat equipara el Museu de l'Empordà a qualsevol dels millors museus i s'emmarca en l'aposta per modernitzar l'equipament i fer que esdevingui un punt ineludible per entendre l'art i el patrimoni empordanès».

El Museu, situat a la part baixa de la Rambla, compta amb un fons permanent i fa exposicions temporals.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema