La platja de la Perola i la de les Botxes seran l'escenari dissabte i diumenge dels concerts del primer Festivalet Posta de Sol de Roses. La nova proposta neix per aprofitar el bon temps d'aquesta època, l'estiuet de Sant Martí. Hi haurà activitats musicals i gastronòmiques.

S'estrenarà demà a les onze del matí amb una degustació gastronòmica a la platja de les Botxes. S'hi podrà esmorzar o fer el vermut mentre s'escolta música davant del mar. Hi haurà tastets fins a quarts de tres de la tarda. Aquest espai comptarà amb ambientació musical i l'actuació de Joan Rovira, premi Enderrock a l'artista revelació.

A la tarda l'escenari se situa a la platja de la Perola amb més ambientació i les actuacions d'Alexandre Goddard i Serial Killerz. Els concerts conclouen en el moment en què el sol s'amaga amb la intenció que hi hagi com a teló de fons els colors de la posta de sol rosinca.

La programació de concerts continua diumenge també amb el festivalet al matí a la plaça de les botxes i a la tarda a la Perola. DJ Sergi Vila, Rory and the Island i Victor Branch seran els encarregats d'oferir música. El festival es clourà a les sis de la tarda.

Menús de la posta de sol

A banda dels dos escenaris davant de mar on hi haurà concerts i tastets, s'hi han implicat restaurants del municipi que han dissenyat el Menú de la Posta de Sol. El preu dels menús coïncidirà amb l'hora de la posta de sol d'aquests dies.

L'objectiu del festival és oferir activitats fora de la temporada turística i aprofitant que encara fa bon temps. Amb el nou esdeveniment s'uneix el paisatge, la gastronomia i la música, per tal de donar contingut a una de les postes de sol més preuades de la costa catalana, segons remarca l'Ajuntament de Roses.