L'Ajuntament ha col.locat cinc urnes on hi ha informació del procés i els veïns poden omplir les butlletes

Cada ciutadà empadronat i que tingui més de setze anys pot omplir les butlletes corresponen explicant quin són els projectes en els que ell invertiria

15.11.2016 | 07:28

Els veïns de l´Escala ja han començat a portar les primeres propostes d´inversions per al pressupost de l´any vinent. Ho fan a través de cinc urnes instal.lades a diferents punts de la població o del web municipal.

A l´edifici del Casal del Jubilats, de l´Ajuntament, a la biblioteca, l´Oficina de Turisme i el bar del Centre Esportiu i Recreatiu (CER) Xavier Vilanova són els cinc punts del municipi on s´hi ha col.locat una urna. Al costat de cada urna hi ha butlletes que informen de la consulta.

Cada ciutadà empadronat i que tingui més de setze anys pot omplir les butlletes corresponen explicant quin són els projectes en els que ell invertiria. El projecte no ha de tenir un cost superior als cent mil euros.

A finals de mes acabarà la recopilació de les propostes per part dels veïns i començaria una segona fase del procés d´elecció. Els veïns han començat a enviar les propostes pels diferents mitjans possible.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema