La Guàrdia Civil ha comissat 33 quilos de marihuana en un sol dia i ha detingut tres persones a la Jonquera. En ambdós casos, els agents van aturar dos cotxes que anaven cap a França amb la droga oculta sota l'entapissat del vehicle.

Els fets es remunten al dilluns passat, La primera actuació va ser cap a les cinc de la matinada, quan els agents de la Guàrdia Civil de la Jonquera van escorcollar un vehicle amb matrícula espanyola que circulava cap a França. A dins hi anava una parella espanyola.

Els agents van escorcollar el cotxe i van trobar que la catifa del maleter que l'entapissava estava manipulada. Davant la sospita, van aixecar-la i van trobar diverses bosses de plàstic al buit. A dins van observar una substància vegetal, que va donar positiu en marihuana. En total hi havia 20,4 quilos d'aquesta droga.

Davant dels fets van detenir els dos ocupants per ser presumptes autors d'un delicte contra la salut pública.

La segona de les actuacions va tenir lloc cap a les onze de la nit del mateix dia, en aquest cas es van fer aturar un vehicle amb matrícula Polonesa. Estava ocupat per un sol home, un ciutadà polonès de 24 anys.

Com els havia passat de matinada, quan van escorcollar el maleter van trobar que sota de l'entapissat hi havia diverses bosses al buit amb marihuana. A dins hi havia fins a 12,6 quilograms. Per tot això també van arrestar el conductor.

Els agents de la Guàrdia Civil van instruir diligències que juntament amb els detinguts i la droga comissada van ser posades a disposició del Jutjat de guàrdia de Figueres.