Dos detinguts i 3,2 quilos de droga comissats, entre marihuana i cocaïna. Aquest és el balanç d'una actuació de la Guàrdia Civil a la Jonquera durant aquest diumenge.

Els portadors de la droga l'havien ocultat en un buit que havien creat a dins dels seients eddedarrere del cotxe.

L'actuació policial es remunta al diumenge la matinada, quan agents de la Guàrdia Civil van veure que un vehicle amb plaques espanyoles es disposava a creuar la frontera. Hi anaven dues persones i van decidir aturar-lo.

Van identificar els dos ocupants i van registrar el cotxe. A dins del vehicle és on van trobar-se una sorpresa: hi havia els seients del darrere modificats. Per aquest motiu,van fer una inspecció minuciosa i a dins hi van trobar diversos paquets de plàstic envasats al buit. A dins hi havia dues substàncies diferents i després de fer la prova del narcotest, va donar positius a cocaïna i marihuana. En total hi havia 1,6 quilos de cocaïna i 1,6 quilos de marihuana.

Per tot això van detenir els dos ocupants del vehicle, Y.R. de 31 anys i a A.P.V.A de 26 anys. Ambdós per un suposat delicte contra la salut pública. Els policies van instruir les diligències corresponents i juntament amb la droga comissada, van ser posades a disposició del jutge de guàrdia de Figueres.

220 grams de cocaïna

Dos dies abans, agents de la mateixa unitat, van comissar 220 grams de cocaïna i van detenir un home de nacionalitat espanyola.

Els fets es van produir quan els agents feien tasques de servei fiscal. Van registrar un vehicle amb matrícula espanyola, ocupat per un home quan circulava cap. A dins del cotxe hi van trobar dues bosses amb una substància en pols de color blanc que va donar positiu en cocaïna. En total hi havia 220 grams.

Davant dels fets van detenir l'ocupant, S.B.R de 35 anys. La droga i el detingut després van ser posats a disposició del jutge.