La línia Figueres-Portbou pateix retards des de primera hora del matí a conseqüència de la caiguda d'un llamp. Les inclemències metereològiques han afectat la línia RG1 que està patint retards des de primera hora del matí.

Les afectacions han començat fa dues hores per incidències a les instal.laciones a l'estaicó de Sant Pol de Mar. A més, un dels trens que sortida de Portbou a les 7:38 que havia d'arribar a Hospitalet a les 10:48 ha etat aturat a Colera per les condicions climatològiques adverses fins fa poc menys d'una hora.

En aquest moment s'estan recuperant progressivament les freqüències i horaris per les estacions, ha informat la companyia. Les afectacions, però, poden superar els 15 minuts.

El servei públic té incidències a diferents punts de Catalunya. Una dona de 85 anys ha mort atropellada aquest dimarts a primera hora per un tramvia del Trambaix a l´Avinguda Diagonal, segons ha informat l´Ajuntament de Barcelona. L'accident s´ha produït al voltant de tres quarts i cinc minuts de set del matí a l´alçada del número 631, prop de la Plaça Pius XII.