L'Hotel Catala Jóncols de Roses ha entregat avui un xec de 2700 euros a Creu Roja perquè el destini a la campanya "Donem-li la volta per omplir el plat". La iniciativa busca el suport de la ciutadania, empreses i administracions per garantir que tots els infants tinguin un plat a taula. Els diners es van recaptar en la Jornada Solidària a favor de l´alimentació infantil que es va dur a terme el passat 20 d´agost a les instal·lacions del complex hoteler.

A la jornada solidària hi van col.laborar els artistes Dolors Ventós, Joan Comella i Narcís Costa. Van pintar cinc plats de ceràmica de la Bisbal d´Empordà amb "la idea d´omplir el plat amb racions d´art perquè es converteixin en aliments per als nens i nenes que ho necessitin" segons van manifestar.

A més, dins la jornada solidària, es va celebrar un mercat d´artesania a càrrec de Somni D4, un grup de dones de la comarca que treballen en tasques relacionades amb el món de la decoració i l´artesania. Hi havia estands de decoració, de bijuteria i de productes fets a mà. I al vespre, va acabar amb música en directe amb el grup figuerenc de rumba, Merkado Negro; i una sessió de cocteleria . En la iniactiva hi han col.laborat 27 empreses.

L´entrega del xec s´ha dut a terme avui, en un acte a l´Ajuntament de Roses, amb la presència de l´alcaldessa del municipi, Montse Mindan; dels propietaris de Cala Jóncols, Juanma i Michael Gómez; del president de Creu Roja a Roses, Jordi Segura; i dels artistes Dolors Ventós i Joan Comella que van participar en la iniciativa.

Projecte de responsabilitat social

La iniciativa s'emmarca en el projecte de de responsabilitat social que l´Hotel Cala Jóncols té implantat des de fa anys i a través del qual recullen fons per a entitats com Tramuntanets de Roses o la Fundació Vicente Ferrer.