La circulació als dos costat de la frontera entre La Jonquera i Perpinyà ha patit importants retencions a l'AP-7 i l'A-9 a causa d'un greu accident ocorregut ahir a la nit a l'alçada del Voló. Tres camions van col·lisionar poc abans d'arribar al pont del Tec, a les 23 hores. Segons informa l'Indépendant, un dels conductors va quedar atrapat dins de la seva cabina i ha perdut la vida.

El camioner mort és un manresà de 32 anys, Gerard Terra. L'accident va tenir lloc a les 11 de la nit i s'hi van veure implicats tres camions. El manresà conduïa un d'ells i va morir abans que pogués ser excarcerat pels Bombers. Un segon camioner va resultar ferit lleu i va ser traslladat a l'hospitla Vallespir Ceret.

L'hora de l'accident coincideix amb l'obertura a la circulació del pas de camions de transport pesat després de l'aturada dominical, amb la qual cosa la retenció provocada pel sinistre ha estat molt important per la presència dels camions que reprenien la seva marxa després del descans a les àrees de serveis de La Jonquera.