Una persona ha estat detinguda com a presumpta autora de dos robatoris comesos en una mateixa nit, a un comerç de Figueres i a una farmàcia de Vilafant, segons informen els Mossos d'Esquadra.

El detingut és un veí de Figueres de divuit anys i nacionalitat espanyola, que suposadament va cometre el primer assalt cap a les 00:30 hores del passat 29 de novembre.

Els agents van tenir coneixement del robatori perpetrat per dos joves en aquest comerç, on els lladres havien trencat el vidre de l'aparador i dels quals van tenir una descripció, així com del vehicle en què es desplaçaven, gràcies a la col·laboració ciutadana.

Al cap de deu minuts, la policia va rebre una nova trucada d'alerta d'un altre robatori comès en una farmàcia de la localitat veïna de Vilafant.

La descripció dels lladres i del cotxe que portaven era la mateixa que en el cas anterior, de manera que diverses patrulles van iniciar una recerca de l'automòbil fugitiu, que va ser localitzat en un carrer de Figueres.

Després d'un seguiment, els agents van aconseguir interceptar-lo i, del seu interior, en van sortir dos ocupants que van fugir en direccions oposades.

Els Mossos d'Esquadra van poder capturar el conductor, que va ser detingut com a presumpte autor de dos delictes contra el patrimoni i la investigació continua oberta per descobrir la identitat de l'altra persona.

El detingut, que no té antecedents, va passar el 30 de novembre a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va decretar la seva posada en llibertat amb càrrecs.