Els problemes d´ocupacions i de civisme als blocs de pisos de protecció oficial de la plaça Joan Tutau de Figueres semblen no tenir fi. Ahir va ser el torn del bloc número tres. La Guàrdia Urbana va haver de precintar la porta d´un dels pisos. El regidor de Seguretat, Pere Casellas, recorda que l´edifici és propietat de l´Agència Catalana de l´Habitatge i tècnics seus ja van venir per estudiar el blindatge de comptadors, però assegura que els ho tornarà a reclamar perquè cal resoldre la problemàtica.

Casellas ha explicat que els Serveis Socials van detectar ahir al matí -tot apunta que arran d´una trucada veïnal- que un dels pisos de la segona planta en el qual no consten inquilins tenia la porta esbotzada. A l´interior, s´hi va localitzar un matalàs i un bressol de nadó, tot i que no hi havia ningú a dins.

Els tècnics van alertar la Guàrdia Urbana, que va precintar la porta . Només una estona després la policia va rebre una nova trucada que avisava que ja no hi havia precinte. Davant d´això, els agents hi van acudir de nou i van tornar a posar-hi la cinta però els veïns estan preocupats perquè temen que amb aquesta mesura es torni a repetir la situació a la qual ja estan acostumats: que de nit una família i torni a entrar.