La Guàrdia Civil va detenir dijous un home que portava amagats vuit quilos de cocaïna sota de la roda de recanvi quan es disposava a creuar la frontera en sentit França. El detingut, de 41 anys i nacionalitat espanyola, va quedar arrestat per tràfic de drogues.

Els fets es remunten a quarts de dues de la matinada del dijous, quan una patrulla d'agents de la Jonquera va fer aturar un vehicle amb matrícula espanyola i que estava ocupat per una sola persona. Els agents van escorcollar el cotxe i van observar que sota de la catifa que cobreix el buit de la roda de recanvi hi havia un altre buit que semblava manipulat.

En veure-ho sospitós van accedir al buit i, a dins, els agents de la Guàrdia Civil hi van descobrir diversos paquets de plàstic envasats al buit. A dins hi havia una pols blanca que després de realitzar-li la prova de narcotest va donar positiu a la cocaïna. Un cop trets tots els paquets de dins del cotxe i pesada la droga, va donar un total de vuit quilos. Davant els fets van detenir el conductor que, juntament amb la droga, van ser posats a disposició del jutge de Figueres.