Els Mossos d'Esquadra van detenir dijous un home de 37 anys i veí de Figueres per haver robat una anciana de 80 anys a la que va donar una forta estrebada a la seva bossa de mà i la va fer caure a terra, fet que li va provocar diverses lesions.

Els fets van passar cap a dos quarts de dues del migdia al carrer Jòncols. Va ser un agent de la Guàrdia Urbana de la ciutat que es trobava fora de servei que va observar com un home robava la bossa de l'anciana després de clavar-li una forta estrebada. Com a conseqüència d'aquesta acció, la víctima va caure a terra i el lladre va marxar corrents. Tot seguit, l'agent va auxiliar a la víctima i va trucar al 112 per alertar dels fets. Gràcies a l'avís i la descripció facilitada per l'agent municipal, els Mossos d'Esquadra van poder muntar un dispositiu per localitzar el lladre, que va ser enxampat poca estona després.

Segons un comunicat de la policia catalana, el presumpte lladre va ser localitzat poca estona després per una patrulla que va aturar un vehicle que sortia en direcció contrària pel carrer Ramon Reig. El conductor de l'automòbil, que es va mostrar molt nerviós davant la policia, coincidia plenament amb la descripció del lladre. Després d'identificar-lo i comprovar que era l'autor dels fets, va quedar detingut.

L'home, que ja disposa d'antecedents, va quedar custodiat pels Mossos a la comissaria en espera de passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.