L'Audiència Provincial de Girona va jutjar ahir a porta tancada un jove que encara 11 anys de presó per haver forçat una menor de 12 anys a masturbar-lo en una festa a la Vajol i haver intentat que li fes una fel·lació amb una altra noia de 15.

El cas va produir-se la nit del 28 al 29 de juliol de 2012. Segons l'escrit del ministeri públic, l'acusat i un grup d'amics d'edats compreses entre els 10 i els 21 anys van estar bevent alcohol a Maçanet de Cabrenys fins que, «en un moment donat, ell i les dues menors van pujar al seu cotxe i es van començar a petonejar.»

En aquell punt, l'acusat va demanar a la víctima que el masturbés i encara que s'hi va negar va acabar fent-ho perquè «la va forçar agafant-li la mà fortament». Després va demanar a les noies que li fessin una fel·lació però aquestes van marxar del cotxe.

En acabar la festa, l'acusat va portar la menor i uns amics a casa seva. La noia va ser la darrera a baixar del cotxe però abans de fer-ho va fer-li tocaments a la vagina fins que la noia va dir-li que parés. «L'acusat va parar en aquell moment» i mentre la nena es vestia, «ell es va masturbar».

En el seu escrit de qualificació provisional dels fets, el fiscal sol·licitava que el jove fos condemnat a 11 anys de presó per un delicte d'abús sexual i un delicte d'abús sexual amb penetració i el pagament de 5.000 euros per danys morals. La defensa, Obduli Rivas, nega els fets i busca l'absolució.