Un operatiu antidroga a Sant Miquel de Fluvià es va saldar ahir amb 1500 plantes de marihuana comissades i tres detinguts, tots de nacionalitat espanyola. Agents del Cos Nacional de Policia i el Servei de Vigilància Duanera van realitzar sis entrades i escorcolls a habitatges de la població perquè, arran d'una investigació, sospitaven que es podria cultivar i traficar amb marihuana.

Durant els registres, els agents van localitzar les plantes de marihuana, utensilis per a plantacions, tres armes de foc curtes i 7.000 euros en efectiu que provindrien del tràfic de drogues. Està previst que els detinguts passin avui a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.

L'actuació es va iniciar a primera hora del matí i s'ha allargat fins passades les sis de la tarda. Agents de la policia estatal i el Servei de Vigilància Duanera van entrar i registrat durant tot el dia fins a sis habitatges del municipi. De l'interior van endur-se caixes amb el material comissat, entre el qual hi hauria marihuana, estris per al seu cultiu, armes curtes i diners en efectiu que provindrien del tràfic de drogues.