Llança un quart de quilo d'heroïna per la finestra del cotxe en veure la policia

La Policia Nacional va detenir el conductor a la Jonquera quan es dirigia cap a França

27.01.2017 | 19:11
La droga comissada

Va veure un control de la policia i va llançar un quart de quilo d'heroïna per la finestra pensant que els agents no ho veurien.

Això va passar a la Jonquera, en el marc dels controls contra la delinqüència organitzada itinerant que porta a terme la Policia Nacional en aquest punt fronterer.

El vehicle el divendres passat es dirigia cap a França i els agents estaven fent el control a la Nacional II en sentit nord. En aquell moment van veure el vehicle que anava cap al control però que en veure'ls va llançar per la finestra del copilot una bossa de plàstic que va caure al voral.

Els agents van interceptar el conductor i el van arrestar. I amb un cop van agafar la bossa que havia llançat van veure que contenia quelcom que podria ser droga. Després de les anàlisis corresponents, van comprovar que es tractava d'heroïna. Un total de 250 grams.

El conductor de 36 anys,de nacionalitat marroquina viu a la Jonquera. I després de passar a disposició del jutjat d'instrucció de guàrdia de Figueres, va quedar en llibertat amb càrrecs.

La Unitat d'Estrangeria i Documentació de la Jonquera i la Unitat Central d'Intervenció van fer l'actuació policial.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Enllaços recomanats: Premis cinema