Els vídeos de participants en les competicions del Wind Games celebrat al túnel del vent d'Empuriabrava sumen més de trenta milions de visualitzacions i el festival supera els 300 milions d'audiència. A les imatges més virals de la competició internacional es poden veure dues voladores de només 17 (Maja Kuczynska) i 14 anys (Kyra Poh).

Els responsables del túnel del vent han destacat que més de dos-cents mitjans d'arreu del món s'han fet ressò de l'esdeveniment esportiu que es va celebrar el primer cap de setmana de febrer en la quarta edició. Es tracta d'un esport en què els competidors formen figures individuals o col·lectives dins el túnel del vent oferint espectaculars imatges d'acrobàcies a l'aire.

Dues de les coreografies de vol dinàmic han sumat en poc més d'una setmana milions de visualitzacions. A la pàgina que l'organització va obrir a la xarxa social Facebook amb motiu de l'esdeveniment el vídeo de l'actuació de la jove voladora polonesa de Freestyle, Maja Kuczynska, compta amb prop de 30 milions de visualitzacions i ha estat compartit en més de 400.000 ocasions.

Les imatges, compartides per l'organització, mostren l'espectacular rutina aèria, de gran exigència física i estètica amb la qual la jove va competir al ritme de la cançó Powerfull, de la banda nord-americana Major Lazer juntament amb l'estrella britànica Ellie Goulding i l'artista jamaicà Tarrus Riley, i que li va merèixer la tercera posició en la competició de vol dinàmic Freestyle.

Pel que fa a la participació de la voladora de Singapur, proclamada la més ràpida del món amb or a la disciplina SoloSpeed suma més de 140.000 reproduccions i s'ha compartit 1500 vegades.

Les imatges del Wind Games al túnel Windoor d'Empuriabrava ja van tenir una gran difusió a les xarxes en altres edicions. L'any passat, en tan sols 48 hores es van sumar més de 15 milions de reproduccions del vídeo de la participació de la competidora polonesa.

Segons les seves dades, la competició ha arribat a una interacció de 58 milions de persones, el que representa un 29.000% respecte al 2016. El nombre total de gent que ha vist els post -fans i no fans- (Total Reach) supera els 210 milions d'usuaris de la xarxa social. Més de 70 televisions internacionals i un centenar de mitjans online dels cinc continents s'han fet ressò de la competició apropant aquest esport a més de 335 milions d'espectadors.

La competició va comptar amb la participació de dos-cents voladors de diferents països que competien en diferents modalitats, dues d'elles que s'estrenaven aquest any. A més, es va introduir la ronda musical dins una de les proves, les 2WD. Els organitzadors consideren que això va sumar una espectacularitat.