Un grup de personal de la Creu Roja que estaven fent una pràctica d'orientació nocturna assessorats per l'exèrcit a la base militar de Sant Climent Secebes es va perdre la nit del 13 de febrer i va acabar turcant al telèfon d'emergències 112. En poca estona van ser localitzats.

El ministeri de Defensa i la Creu Roja neguen que qui s'hagués perdut fossin soldats de la base, com havia avançat el diari El Punt. Defensa explica que, "amb caràcter general, el personal militar extraviat rep instruccions per a contactar únicament amb la seva unitat, normalment mitjans de transmissió tàctics". "Només en cas de risc vital el personal militar té autoritzat el recurs al telèfon general d'emergències", afegeixen.

El personal de Creu Roja i el Regiment d'Infanteria Arapiles 62 estan duent a terme un acord de col·laboració les darreres setmanes. Els primers imparteixen cursos de primers auxilis i assistència sanitària a prop de 40 militars, i com a contrapartida l'exèrcit imparteix cursos de conducció tot terreny, orientació i topografia.