L'Estat està actuant en la millora d'una de les quatre rotondes de la NII i el ferm d'aquesta via. Les obres comporten restriccions al trànsit en un dels laterals i accessos al polígon, sense que de moment hagin causat retencions importants. Els treballs els va demanar d'urgència l'Ajuntament que també ha sol·licitat la gratuïtat de l'autopista mentre duren les obres.

Els treballs que van començar aquest mes comencen a ser visibles al tram urbà de la Nacional amb un greu deteriorament causant principalment pel pas de camions. Els operaris estan canviant el ferm en un dels quatre giratoris on s'ha d'actuar on hi havia rugositats i forats que fins i tot malmetien els vehicles que hi circulaven.

Els treballs s'executaran giratori per giratori perquè comporten restriccions a la circulació mentre s'hi actua. L'Ajuntament en va informar els veïns, va demanar paciència per la importància de les obres i ha intentat que el pas per l'autopista sigui gratuït, una mesura que fins ara no s'ha aplicat.

Les obres han de permetre resoldre l'estat "lamentable" de la via. S'executen per la via d'urgència i era una de les reinvindicacions de l'Ajuntament. Posteriorment s'espera portar a terme millores a l'interior dels giratoris. Ara s'aprofitarà per passar el sistema de rec i quan els treballs estiguin acabats començaran a projectar l'enjardinament.