El Carnaval de Castelló d´Empúries dóna vui el tret de sortida amb la rua nocturna on s'espera la participació de mil-cinc centes persones amb 26 carrosses i 29 colles en total. Fins diumenge se celebraran quatre rues entre els nuclis d'Empuriabrava i Castelló.

La desfilada d'avui començarà a Sant Mori, a la zona Sector Muga d´Empuriabrava des d'on faran un recorregut per l´avinguda Carles Fages de Climent. Per finalitzar la jornada, es portarà a terme una discomòbil per a totes les edats i ball de carnaval amb la Banda del Coche Rojo a l´envelat de la plaça de les Palmeres, a la zona del Club Nàutic.

Per demà continuaran els actes amb la concentració de les carrosses i comparses al passeig de les Oques al migdia i a les quatre sortirà la cercavila infantil que manté el nombre de participants respecte l´any anterior amb mig miler d'inscrits. En acabar hi haurà una xocolatada i ball

El mateix dissabte tornarà a haver-hi una rua nocturna, però al nucli de Castelló. La darrera desfilada serà el diumenge al migdia a Empuriabrava.

Un altre dels actes més concorreguts és el dinar popular de diumenge que serà servit per la fundació Oncolliga Girona.

Mil euros en premis

El Carnaval de Castelló d´Empúries compta amb un total de 1.000 € en premis repartits en tres categories de carrosses i tres categories de comparses. També es lliurarà un guardó honorífic a la millor Flor i Nata del Carnaval.

Els criteris a seguir pel què fa a l´atorgament de premis aniran a càrrec d´un jurat popular compost per diverses persones del municipi.

Els premis es lliuraran durant el ball del diumenge a la tarda, un acte conduït pels humoristes Peyu i Dani. En acabar el lliurament, hi haurà sessió de música disco per a totes les edats.