La secció tercera de l'Audiència de Girona ha absolt un home acusat d'obligar una dona amb minusvalidesa psíquica a prostituir-se a la carretera N-II. La fiscalia demanava 13 anys de presó per al processat i una multa de 4.800 euros. En canvi, la defensa -exercida per l'advocat Carles Monguilod- sol·licitava l'absolució de l'acusat, que va passar nou mesos a la presó per aquest cas. La sentència apunta que no s'ha acreditat que el processat enganyés la noia amb la promesa de començar una relació amb ella per obligar-la a exercir la prostitució.

La resolució considera provat que a principis del 2013 l'home va anar al club Gran Madam's de Capmany, on va conèixer la dona. El processat va contractar els serveis sexuals de la noia, afectada per un grau de deficiència del 46% i amb poca capacitat de raonament en el terreny efectiu. Segons la sentència, aquesta afectació «no era perceptible a primera vista». Després de conèixer el processat, la dona es va enamorar d'ell i va abandonar el club Madam's -per raons «que no han quedat degudament acreditades»- per exercir la prostitució a la carretera N-II, a la rotonda situada davant el Paradise de la Jonquera.

La resolució també valora que no s'ha acreditat que l'home sotmetés la noia a una vigilància permanent, impedint que es mogués en llibertat, ni que l'obligués a entregar els guanys obtinguts. Afegeix que poc després que comencés a exercir la prostitució a la N-II, la dona va demanar plaça al macroprostíbul Paradise (on va romandre fins que va ser localitzada per la Policia Nacional). Tot i que la noia va ser declarada «parcialment incapaç», la sentència conclou que actualment segueix exercint la prostitució.