L'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, es va reunir ahir al matí amb el responsable de zona de la companyia elèctrica Endesa per tal de parlar dels darrers accidents relacionats amb el subministrament. Aquesta trobada ja estava programada des de feia uns dies, concretament a causa de l'incident del 4 de març que va deixar el centre de la ciutat sense llum durant hores afectant sobretot els comerços de la zona en hora punta.

La reunió entre l'ajuntament i la companyia es va centrar en tres punts principals. El primer d'aquests, va ser la millora dels canals de comunicació amb la companyia arran dels canvis organitzatius que s'han produït recentment a les comarques gironines. En segon lloc, la constatació que la xarxa elèctrica es troba en bon estat i que les dues avaries havien estat incidents puntuals.

Finalment, també es va posar sobre la taula l'acord d'actuacions concretes que s'havien de dur a terme per tal de poder resoldre progressivament la problemàtica dels talls del sector oest de Figueres per garantir el subministrament a tots aquells abonats d'Endesa que no defrauden.