L'Associació de Cunicultors de l'Alt Empordà ha donat el local de la seva seu social a l'Ajuntament de Figueres, una proposta que es va aprovar al darrer ple ordinari del consistori i que recull la condició de reservar un espai per a l'associació. Un cop gestionada aquesta entrega, l'Ajuntament farà obres d'adequació al local, situat a la cruïlla del carrer Santa Llogaia amb González de Soto, i el destinarà a activitats diverses d'entitats socials de la ciutat.

Aquesta setmana, l'alcaldessa de Figueres, Marta Felip, i el tinent d'alcalde Francesc Cruanyes, van visitar l'espai juntament amb el president de l'associació, Antoni Caulas, a qui van agrair la donació en benefici de la ciutat.

Francesc Cruanyes va explicar que es tracta d'un local «molt ben situat, cèntric i polivalent, que permetrà mantenir un espai reservat per a les activitats de l'associació de cunicultors i desenvolupar alhora activitats pròpies de les entitats socials figuerenques».

Marta Felip també va voler agrair la donació en benefici de Figueres i va explicar que «en els propers mesos es realitzaran les obres d'adequació de redistribució de l'espai interior per posar el local a disposició de les entitats ciutadanes de caràcter social».

Encara que s'hagi cedit el local, l'Associació de Cunicultors de l'Alt Empordà tindrà dret d'ús d'una part d'aquest espai durant els pròxims 30 anys.