La Fira del Vaixell d'Empuriabrava posarà a la venda en la XXIX edició més de 400 vaixells d'ocasió amb una àmplia oferta dels anomenats «Milla 0» -seminous, sense matricular i amb o sense motorització a preus competitius. La fira, del 8 al 16 d'abril, i enguany marcada per la celebració dels 50 anys de naixement de la marina. L'Ajuntament hi tindrà un estand promocional.

L'oferta de les embarcacions que s'hi podran trobar no estarà disponible fins a finals de mes però està previst que siguin embarcacions des de preus molt assequibles fins a luxosos vaixells que s'exposaran amarrats al port del club nàutic i a l'espai proper.

La majoria d'expositors que hi haurà hi són des dels inicis de la fira. Enguany s'hi venen el 25% dels vaixells exposats amb compradors que venen procedents d'arreu de l'Estat. També hi haurà estands relacionats amb la nàutica.

Per a aquesta propera edició s'hi podran trobar vehicles nous i de segona mà d'una marca comercial.

L'Ajuntament ha remarcat que Empuriabrava, amb els seus 23 quilòmetres de canals i 5.000 amarradors és un viver d'embarcacions de segona mà. Aprofitant la importància de la fira hi haurà l'estand promocional relacionat amb els ciquanta anys de la marina.