L'Ajuntament de Castelló d'Empúries demanarà a la Generalitat una modificació de la concessió de la platja i el passeig d'Empuriabrava per tal d'incorporar diverses activitats i elements. Una escola de vela, pista d' skate són algunes propostes. Part dels elements són peticions que han fet els veïns en el procés de participació ciutadana referent a la remodelació del passeig.

L'Ajuntament espera iniciar els tràmits al ple d'avui per la modificació de la concessió per tal d'incloure elements que en el projecte inicial no figuraven i que es consideren «vitals» per al municipi.

La concessió es va atorgar fa dos anys i és per a un període de trenta. En aquest temps l'Ajuntament ha preguntat als veïns què els agradaria tenir al passeig que ara es demanarà a la Generalitat poder incorporar. Una part de les instal·lacions que es troben a la platja es demanen dins la concessió perquè han passat a ser elements fixos tot l'any i no es poden incloure al Pla d'usos de la temporada.

La resta són propostes per portar a terme en els propers anys recollides durant la consulta. Es tractaria de graderies a la zona de l'espigó, una font transitable, una pista d' skate o lletres ornamentals que formin la paraula Empuriabrava. Altres que ja estan a la platja són, per exemple, l'escola de vela.