Els firaires de Figueres ja estan a punt per les Fires i Festes de la Santa Creu. Si el temps ho permet avui donaran el tret de sortida amb una jornada promocional de 2x1. A partir de les cinc de la tarda les atraccions estaran obertes al Firal. Hi seran fins el diumenge 7 de maig.

Les famílies tenen l'oportunitat avui d'aprofitar el preu reduït per un dels aspectes de les Fires que més agraden als petits. Els firaries ja ho tenen tot a punt al recinte de l'espai Firal per encendre els motors de les atraccions i les parades.

L'Ajuntament ha informat que ha aconseguit fer aquesta jornada promocional després que les negociacions dutes a terme terme pel regidor de Fires i Mercats amb l'Associació de Firaires de les Comarques Gironines donessin els seus fruits. L'any passat aquesta jornada promocional no es va poder celebrar.

El regidor de Fires i Mercats, Jordi Masquef, assegura que es tracta d'una jornada de caràcter lúdic i social, pensada especialment per a les nenes i els nens, que pretén que la gent amb menys recursos pugui gaudir de totes les atraccions del parc a un preu mòdic.