Castelló d´Empúries estrenarà aquest cap de setmana un tast de cuines del món, el Brava Tast. La iniciativa dóna el tret de sortida a les activitats gastronòmiques dins el programa dels 50 anys d´Empuriabrava.

Durant tres dies, del 5 al 7 de maig, es podran degustar diferents plats a l´envelat de la plaça de les Palmeres del Club Nàutic. Els nou restauradors que hi participaran, tots d´Empuriabrava, oferiran una selecció de tasts pensats exclusivament per a aquesta mostra que pretén consolidar-se en el calendari gastronòmic més enllà d´aquesta primera edició.

L´accés serà lliure i tots els plats tindran un cost que oscil·larà entre els dos i els quatre tiquets. Cada tiquet tindrà un cost d´un euro. També hi haurà servei de bar amb tot tipus de begudes, còctels i combinats. Totes les activitats tenen el patrocini de la cervesa La Brava.

Pel que fa als restauradors hi participen l'Hotel restaurant Portofino, El Churrasco, Mambo's Food & Drink Mex, La Andaluza Low Cost, Restaurant Capitán, Tony's Empuriabrava, La locanda, Essencial Restaurant, Sikim.

El divendres se celebrarà de les sis de la tarda a les onze de la nit. El dissabte, en canvi començarà a les dotze del matí fins a les onze del vespre; i el diumenge acabarà a les sis de la tarda.

A banda dels tasts, hi haurà activitats paral·leles. Seran tallers gastronòmics, tast de vins i de cervesa.

L'Ajuntament remarca que el Brava Tast és una experiència gastronòmica multicultural a través de la mirada dels restauradors d´Empuriabrava