Els agents de la Policia de la Generalitat i els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Figueres van detenir el passat 30 d'abril, un home de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Figueres, com a presumpte autor d'un robatori amb força a interior de domicili.

Els fets es remunten al passat mes de febrer quan el propietari d'una casa, situada al carrer Empordà va denunciar un robatori a casa seva. Segons la víctima, els fets haurien succeït entre els dies 17 i 20 de febrer, aprofitant un cap de setmana en què no hi havia ningú a l'habitatge.

En un primer moment, el lladre va accedir a un domicili del mateix carrer amb la intenció de robar però, en veure que estava completament buit pendent d'unes reformes, va decidir fer-ho a la casa del costat. Va entrar pel pati interior i després va forçar la porta amb una palanca. Un cop dins, va sostreure tres televisors, una guitarra elèctrica, una videoconsola, un ordinador portàtil i dues guardioles, entre altres objectes.

El lladre s'ho va endur tot menys la guitarra elèctrica que va deixar a la casa del costat, pendent de recollir-la. Tot i això, els mossos van aconseguir recuperar-la i retornar-la al seu propietari.

La investigació va concloure el 30 d'abril amb la localització i detenció del presumpte autor del fets. El detingut va passar el mateix dia a disposició judicial davant del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, decretant llibertat amb càrrecs.